Wiem, że chujowo jest ściągać mpchujki, ale inaczej tego cuda nie dorwiecie, więc zapraszam do przesłuchania i wyrażania pozytywnych opinii o tym materiale.
Czarci świt - zespół, który każdy powinien znać, aby nie wstydzić się, gdy będąc w USA każdy będzie go zaczepiał i pytał kiedy wychodzi nowa płyta tego zajebistego tworu Szatana.
_________________ When Satan Plays Disco People Die
Ostatnio zmieniony przez Araiser 31 Lipiec 2007, 13:58, w całości zmieniany 1 raz
"materiał ten dedykuje Pani Zimie oraz Czterem KSieciom Piekla" jesli po tym tekscie mialbym ten twor ocenic to
Z black emule nie umiem sciagac, wiec nie sciagne i bede dalej zyl w niewiedzy.
jakoś nie przyciągają mnie własnie takie teksty w stylu "materiał ten dedykuje Pani Zimie oraz Czterem KSieciom Piekla" i inne tego typu a bardziej śmieszą o ile muzyka jest całkiem całkiem to tekstów nie tykam i ich zdjęć również oglądać nie będę, a co do muzyki to się zobaczy jak będę miał wolną chwilę
Poziom: 24
HP: 67/1353
5%
MP: 646/646
100%
EXP: 9/68
13%
Wysłany: 31 Lipiec 2007, 16:11
Jak dla mnie to najbardziej bluźniercza , szatańska załoga w naszym kraju. Nie można mówić o wpływie polskich akcentów na światową scenę BM pomijając tą jednoosobową hordę! Polskie podziemie było by niczym , powtarzam niczym bez Czarciego Świtu (to jak Europa bez chrześcijaństwa według Giertycha ). Ok, ja spierdalam - Demony Whislandh Wzywają!
[ Dodano: 31 Lipiec 2007, 16:12 ]
P.S Hail!
_________________ "Melodic death to jest dobre granie, a nie jakis tam szejtan z lasu"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum